TUNGA MASKINER.

 

GMH. Granbom mek o hydraulik.


Ulf Granbom äger och driver Granbom mek o hydraulik.

Är utbildad maskinmekaniker vid Västermalms fordonstekniska skola i Sundsvall.

Effter avslutad utbildning på sent 80tal har jag arbetat med tunga maskiner och fordon av alla slag, egenföretagare har jag varit i över hälften av mitt yrkesamma liv.

Under första hälften av mitt yrkesliv som annstäld har jag arbetat på verkstäder som representerat märken som Mercedes (tunga lastbilar) Liebherr (hjullastare, grävmaskiner, materialhanterare). Mobilkranar från Terex, Kato, Tadano Faun, Liebherr finns även med i rullorna.

Senare delen har jag arbetet som egen företagere och då har det passerat allt från små skogsmaskiner till väghyvlar. Finns det endera en dieselmotor eller ett hydrausystem känner jag mig som hemma oavsett maskin.

GMH maskin inspektioner.

På senare år har behovet av oberoende bedömningar av maskiner ökat påtagligt, mycket beroende på förekomsten av nätaktioner där säljare överlåter till säljföretag att administrera försäljningen. Det redovisade skicket på det som säljs kan i många fall vara bristfällig. Med min erfarenhet bedömer jag mig kunna bistå opartiskt vid bedömning av objektens status.